Home > Products > Book > Novel > ARLUNA
ARLUNA
enlarge

ARLUNA


Rating: 0 out of 100 - based on 0 review(s) | Write Review | Add to Compare
RM21.00  
Item details
SKU: 9789670448596

Stock: Stock available

Brand: KAKI NOVEL
Penerbit: KAKI NOVEL
Penulis: RIN AHMAD
Product Code: 9789670448596
  Share This   Add To Facebook   Add To MySpace   

TERBITAN: KAKI NOVEL

PENULIS:RIN AHMAD

Permulaan perjalanan hidup Nia Arluna @ Nina
sangat cliché.

1. Mula-mula terjumpa, terjatuh kat dalam kolam
di puncak Sands Skypark.
Eh, kau tak tengok side mirror dulu ke sebelum
brek?- NIA ARLUNA @ NINA
Emmm… errr... I’m not a car. Uh... I didn’t bring side mirror while walking.- JOHAN ARIF @ JOE

2. Terjumpa lagi.
I macam kenal you. Kita pernah jumpa kat mana
ya? - JOE

3. Terjatuh cinta pula.

Kalau tadi dapat colour LUNA pun dah cakap ‘thank you’, dapat hadiah lagi best ni jangan lupa cakap ‘I’ll marry you’ ya.- JOE

4. Dah nak kahwin ni, ada pulak si penyibuk
Fazleen ‘udang galah’. Eh, dah kahwin pun muncul lagi?
Berjayakah seorang Arluna merubah plot hidupnya?
Atau dia tewas dengan hasutan syaitan? Atau dia tewas dengan hak seorang isteri?

“Tewas Itu Taat.”

Delivery Info

Cash on delivery not available

Payment Methods